Denne boken hadde jeg glemt :) Rose-Mari postet en fantastisk bokomtale om den for et år siden og da tenkte jeg at denne boken må jeg lese. Nå setter jeg den opp på ønskelisten min og gleder meg til å høre hva du syntes om den :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Boka er på mammutsalget om dagen. Kjøpte den selv i forrige uke. Får nok ikke lest den enda, men skal nok lese den etterhvert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har via denne og en annen nylig tråd blitt påminnet om at dette er obligatorisk lesning! :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da får jeg sette den langt opp på ønskelisten min :) Ser at mange har gitt den terningkast seks her inne, samt at de har den som favorittbok :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Vidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenKjell F TislevollSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. Martol