En bok som rommer ufattelig mye kjærlighet, som er et bevis på at kjærlighet overlever alt, til og med døden. En godbok av de sjeldne, hvertfall innen dette mangespekteret av temaer; barndom, livet som voksen og ansvarlig, svik og bedrag, samt en urokkelig tro på kjærligheten. Barbara Forbes kjenner sine døtre på en måte som bare mødre kan, og den kjærligheten skulle flere opplevd den dag i dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg hadde forventet at dette skulle bli en klisjefylt og lite gripende historie, men jeg ble grepet allerede i starten av boken. Synes dette var en veldig fin bok. Absolutt verdt å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har utsatt denne fordi jeg regna med at jeg kom til å sippe når jeg leste denne boka.Det regnet jeg med da jeg leste teksten på smussomslaget , men den var ikke skrevet som jeg forventet. En fin bok og den var lettlest og fint skrevet om et trist tema... helt enig, vel verdt å lese:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LilleviErikBjørg L.Marit HåverstadTorill Elisabeth RevheimBabynemiAjiniakraIdaGro Anita MyrvangGjeddakbsSolMari Nordø LommelunSynnøve H HoelMonica CarlsenSten E. MoeLinda SolheimEgil KristiansenAnne Berit GrønbechJulie StensethAnne-Stine Ruud HusevågVidar RingstrømHilde H  HelsethHarald KMonaBLKaroline in WonderMaikenHeidi BLiseKariGroBjørg Marit TinholtNinaHilde Merete GjessingKarin BergEivind  VaksvikTine Victoria Halvorsen TronierHelen SkogKetilTine SundalTonesen81