Av og til oppdager jeg gode opplysninger når jeg følger Masterchef Australia. (Bønner/linser og forskjellige bløtningstid). Bønner/linser skal ikke kokes med salt før helt på slutten for å bli gjennomkokte. Ifølge Fedon Lindberg som svarte meg på Facebook-Tonsåsen (lukket tråd):

  • Til Kirsten: Tilsett salt på slutten av kokingen, ellers tar det lengre tid, andre krydder kan godt tilsettes fra starten. Hilsen Fedon
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Masterchef har jeg sett mye på, mange gode tips å få der. Er alltid ute etter nye og bedre måter å tilberede maten på :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTanteMamieLilleviMargrethe  HaugenPiippokattaAmanda AHildaKristine LouiseElisabeth SveeMorten JensenEvaRandiAMads Leonard HolvikBookiacNorahJulie StensethMcHempettCecilie69Karen RamsvikLailaHilde VrangsagenHilde Merete GjessingEivind  VaksvikRonnyTrude JensenJohn LarsenEllen E. MartolEli HagelundIngvild SFrode TangenG LToveCecilie EllefsenGodemineBjørg L.CaritaAvaTonje-Elisabeth StørkersenVanja SolemdalPer Lund