Leser mye e-bøker, ikke på kindle lesebrett, men jeg bruker kindle-appen på iPad. I forhold til pris og tilgjengelighet synes jeg ikke norske nettbutikker kan konkurrere med Amazon.com så der bestiller jeg bare om jeg kommer over noe på tilbud.
I tillegg til Amazon.com bruker jeg Gutenberg.org for eldre bøker, begge disse sidene har mest engelske bøker så det er stort sett det det går i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hei
Jo jeg har brukt både iPad og iPad Mini med Kindle appen og det er meget bra. Kjøper også en god del bøker på Amazon - Gutenberg har jeg ikke prøv, men det skal jeg prøve. Men etter å ha kjøpt min første Kindle - har det blitt til at jeg kun bruker Kindle - den er mye lettere og holde selv sammenlignet iPad Mini. Har nå en Kindle Paperwhite som er meget bra.
Men takk for tipset om Gutenberg.
Ellers er det masse tips om e- bøker på http://ebokhyllami.blogspot.no/

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tipset:-) er notert ned, ha en fin kveld.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Pi_MesonTurid KjendliePiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeTore Halsa