Tarjei Vesaas har alltid vært en favoritt hos meg, til tross for at jeg ikke har lest mange bøker av han. Jeg har tilbrakt mange sommerferier i Åmot, Vinje (hjemstedet hans) og jeg tror det er derfra noe av fascinasjonen kommer fra, i tillegg til at han har skrevet noen fantastiske dikt.

Du har nok rett når det gjelder at en viss grad av modenhet må til for å virkelig sette pris på Vesaas. Det er så mange lag til historiene hans at man må kunne reflektere litt for å få mest mulig ut av de.

For en stund siden fikk jeg tak i Skrifter i samling og jeg gleder meg til å begynne, forventningene ble ikke mindre etter å ha skummet gjennom bokomtalen din (hoppet over noe for ikke å ødelegge historien). 

Flott skrevet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg burde kanskje ha brukt spoiler her. Samtidig tenker jeg at en klassiker som dette på en måte tåler å få mer av handlingen avslørt. Men hvis noen reagerer på at jeg har avslørt for mye, skal jeg gjøre noe med det. ;-)

Det hadde vært litt moro å få mer fokus på Tarjei Vesaas´ forfatterskap her på Bokelskere. Lykke til med Skrifter i samling!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk, jeg ser frem imot mange timer med god litteratur.

Du har sikkert ikke avslørt for mye, men siden jeg har planer om å lese den snart er jeg litt forsiktig :-) Mer fokus på Tarje Vesaas hadde absolutt gjort seg, han er en skatt jeg føler har blitt litt forbigått.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AjiniakraAnne Berit GrønbechToveElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn SHarald KTone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKirsten LundKaramasov11Kari ElisabethAmanda ATanteMamieEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlaging