Å legge inn en lenke til sin egen bokblogg holder i hvert fall ikke som bokomtale!

Ellers er jeg enig i det meste av det du sier, Brit. Vil minne om en tråd for litt tid tilbake med synspunkter på hva en bokomtale bør inneholde.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Enig i at ei lenke ikke holder som bokomtale. Jeg legger omtalen i sin helhet på bokelskere, med ei lenke nederst. Har ingen interesse av å tvinge folk vekk fra bokelskere.no for å se hva jeg synes, og vil vel si at jeg synes det er dårlig "nett/forumskikk" å kreve at folk forlater bokelskere for å se hva du mener. Det setter en rask stopper for gode diskusjoner som ellers kunne ha oppstått her. Om det bare ligger ei lenke der, besøker jeg mest sannsynlig ikke bloggen i det hele tatt, og har ikke peiling på hva vedkommende mente om boka.

Når det er sagt, så er jeg blant de som bare synes det er fint at det legges ved ei lenke til personlig bokblogg i tillegg til omtalen. Om vedkommende har skrevet en vettug og lesverdig omtale, besøker jeg gjerne bloggen for å se etter mer.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg synes lenker er kjempekjedelige.....jeg vil jo lese teksten HER, ikke få opp et nytt vindu/en ny side....men jeg skjønner jo at bloggerne gjerne vil ha flere lesere på sine sider :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Er helt enig. Det skal vel ikke mye til å lime inn teksten her etter at man har skrevet innlegget på bloggen. (Eller omvendt). :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den tråden vil jeg gjerne finne. Hva er overskriften....?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Kan tenke meg at hun mener denne. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk, har nå med interesse lest innleggene i tråden

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja nettopp! Mange fine og interessante synspunkter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Gro-Anita RoensiljehusmorSynnøve H HoelTherese LierElisabeth SveeGro Anita MyrvangEster SKirsten LundEileen BørresenTrude JensenGjertrud JacobsenHeidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine Sundal