Det var et slit å komme gjennom denne boka. Den engasjerte meg ikke, og i tillegg synes jeg at oversettelsen var dårlig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg orket bare cirka 100 sider. Hadde på forhånd høye forventninger til forfatteren da jeg lest en del om henne tidligere. Men å lese om mennesker som uten penger og strøm på en årstid der de aller fleste går i hi, drar til et forlatt sted med beinknoker og mystiske spor og hendelser, er ikke min favorittadspredelse. Livet er for kort til å lese bøker en irriterer seg over.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, dette fenget meg ikke overhodet, kjedet meg mens jeg leste . Første og siste møte med denne forfatteren for mitt vedkommende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Monika SvarstadAliceInsaneSigrid NygaardAlice NordliMarianneKine Selbekk OttersensbjrnlvldLeselindaToveIdaGrete AastorpJulie StensethAtmanKaroline in WonderRandituhamreLeseaaseElin FjellheimTom-Erik FallaVannflaskeHeidi LHildeAnne Berit GrønbechCazaAstrid PedersenTrine S. AustbøJane Foss HaugenSimen "Boktimmy" IngemundsenTherese LierLine DahleInge KnoffIngeborgmgeTonje SivertsenVibekeKarin BergcamillaGroBente NogvaIngrid Urdal Støle