Det var et slit å komme gjennom denne boka. Den engasjerte meg ikke, og i tillegg synes jeg at oversettelsen var dårlig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg orket bare cirka 100 sider. Hadde på forhånd høye forventninger til forfatteren da jeg lest en del om henne tidligere. Men å lese om mennesker som uten penger og strøm på en årstid der de aller fleste går i hi, drar til et forlatt sted med beinknoker og mystiske spor og hendelser, er ikke min favorittadspredelse. Livet er for kort til å lese bøker en irriterer seg over.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, dette fenget meg ikke overhodet, kjedet meg mens jeg leste . Første og siste møte med denne forfatteren for mitt vedkommende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken