Denne boka leste jeg for kanskje 5-6 år siden for første gang, og jeg ble fullstendig bergtatt. Et par år senere så jeg filmen, og opplevde at historien i filmen var ganske annerledes enn det jeg husket fra boka. Da jeg prøvde å lese boka igjen noe senere gikk det ikke i det hele tatt... Dette får bli boka jeg kun leste en gang, elsket, og aldri kan lese igjen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

er det laget film av denne boka? det visste jeg ikke!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er så enig! Denne boka satt som et skudd når jeg leste den, men jeg tør ikke se filmen og jeg er nesten redd for å plukke den opp igjen, itilfelle noe av magien skulle være borte. Jeg begynte å lese Anna Karenina med en gang jeg var ferdig! Jeg har også møtt mange mennesker som har et slikt intenst forhold til akkurat denne boka, men ikke noen andre av Kunderas bøker. Vi får si den står støtt i seg selv!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol