Jeg synes heller ikke dette er så greit å skille... Jeg er ikke ute etter å skrive anmeldelser for min egen skyld, hvis jeg skriver noe om en bok, er det jo for å diskutere med andre, eller anbefale for andre, kanskje. Er kanskje de bøkene jeg liker godt som jeg får lyst til å skrive noe om! Men nå opplever jeg at bokomtalene "raser" over forsiden så fort at de knapt blir kommentert. Hm, ikke lett å gjøre alle til lags....men jeg likte det egentlig bedre før...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Jeg får ikke tak i hva du mener når du sier at "bokomtalene raser over forsiden så fort at de knapt blir kommentert". Nå ligger jo bokomtalene i ro på bokens side. Det var under det forrige systemet, da bokomtalene ble lagt inn i diskusjonstrådene, at de forsvant ut av forsiden og langt inn å tråden i full fart.
Eller er det noe annet du mener?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På "Hjem"-siden er det jo en egen kolonne som viser bokomtaler, og det er nok der de har rast nedover;)
Jeg har litt problemer med å finne ut hva jeg skal bruke som hovedside nå etter omleggingen. Man går glipp av noe alle steder, så jeg må hoppe rundt, og det opplever jeg som rotete. Nå har jeg akkurat oppdaget "Som strøm" under "Diskusjoner", der tror jeg alt kommer, - men der blir det jo ikke liggende lenge! Jeg er enig med MiaMaria i at bokomtalene forsvinner for fort, det hjelper lite at de ligger fast under boken, - som Brit sier går man jo da glipp av interessante omtaler av ukjente bøker. Så hvis man vil at noen skal lese omtalene, tror jeg også det lureste er å legge dem begge steder;)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Neida :) Jeg mener det jeg har skrevet. MEN det er mulig at jeg bare ble sur fordi mine få bokomtaler helt tilfeldig ble "begravd" under et ras av nye bokomtaler akkurat den dagen, og jeg ikke fikk noen kommentarer. Hulk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"og jeg ikke fikk noen kommentarer"

Huff. Med en tidligere diskusjon friskt i minnet har jeg med vilje latt være å gi kommentarer til de innleggene som blir lagt under bokomtaler. De som den gangen ivret mest for å skille "omtaler" og "diskusjoner" klaget over at daværende diskusjoner ofte røpet alt for mye av handlingen i bøkene - derfor ville de gjerne at de virkelig grundige omtalene skulle skilles ut i en egen kategori. Jeg ser jo at den nye kategorien "Bokomtaler" ikke alltid blir brukt slik. Men hvis vi begynner å kommentere i denne kategorien også, får vi jo nok et diskusjonsforum. Akkurat det jeg så for meg da jeg argumenterte mot det jeg mente var en unødvendig endring.

Jeg må trolig tilpasse meg den nye virkeligheten og la selvdisiplinen fare. Akk - verden er et vanskelig sted.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sukk, ja... Jeg skjønner jo argumentet med at noen omtaler røper for mye av handlingen, forsåvidt. Er ikke her inne for å lese anmeldelser, det kan man jo finne i avisene. De proffe litteratursynserne leter jeg ikke etter her....her er det fint at folk er personlige og ikke forsøker å være objektive :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når jeg først har funnet en bok jeg vil lese er det enkelt å finne bokens omtaler, og det er supert. Men tidligere ble faktisk diskusjonstråden en nyttig tråd for å få raske tips om nye bøker, bøker jeg kanskje ellers ikke hadde lest. Og da nettopp fordi noen av omtalene var veldig inspirerende og ga meg lyst til å lese dem. Av en eller annen grunn (skyldes sikkert at jeg ikke er helt fortrolig med det nye enda) er det veldig sjelden at dagens diskusjonstråd gir meg den samme inspirasjonen. Men noe problem er det ikke, bokelskere.no har et mangfold av bøker og omtaler som bare venter på at jeg og alle andre skal lese dem. Det finnes jo ingen bedre arena for leselyst og leseglede. Egentlig handler det om den enkeltes kreativitet i forhold til sidens bruksanvendelighet. Mange, inkl. meg selv, har kanskje en viss motstand mot forandringer som vi ikke umiddelbart ser hensikten med. Sånn er det bare......

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er en ny funksjon som heter "bøker du kanskje også vil like", eller noe slikt. Den er jo ganske genial.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Prøvde nettopp den funksjonen og fikk hakeslepp fordi jeg ble anbefalt å lese en serie av Margit Sandemo. Større bommert på leseanbefaling til meg går det rett og slett ikke an å gjøre!!! Det er rett og slett ubegripelig at dette skal være anbefaling til meg. Har aldri interessert meg for den typen litteratur...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hmmm....kanskje bokelskere.no er smartere enn deg? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He-he, kanskje det er et hint om at jeg bør slutte å være intellektuell og heller lese kiosklitteratur....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

He-he, noen ganger kan det vel bli skikkelig skivebom. Den boka det skal gis anbefalinger i forhold til kan jo "slekte på" andre bøker i ulike retninger, så da kan det bli alt fra fullklaff til helt feil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun mener vel formodentlig at det er ikke lenge en bokomtale blir liggende på forsiden i kollonnen "nyeste bokomtaler". Ellers har jo du også helt rett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserKirsten LundTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechToveElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn SHarald KTone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.