Dette "ekstraarbeidet" gir meg så mye glede - pluss ekstra innsikt i bøkene :-)

PS: Jeg organiserer ikke en mengde bokomtaler på harddisken. Leser jeg en bok som opptar meg, hender det jeg noterer litt underveis, på papir eller pc. Sletter dette når jeg har lagt inn teksten her, eller ser at den ikke fungerer. En trivelig hobby!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, jeg skjønte jo at du har glede av det. Jeg mente bare å si at jeg tror det er mange som ikke er interessert i å gjøre det på den måten. Begge deler er jo greit, og det greieste er jo hvis systemet ivaretar behovet til flest mulig. Hva det er, skal jeg ikke påstå at jeg har fasiten på. Jeg har bare slengt ut noen tanker om hvordan jeg oppfatter det.

Jeg trodde vel heller ikke at du organiserer en mengde bokomtaler på harddisken. Jeg mente bare at mange gidder ikke engang lagre notater et sted for så å skulle finne fram til det senere for å legge det inn og eventuelt lage bokomtaler av det. Til og med noe såpss enkelt oppfattes lett som for mye organisering, eller styr om du vil. Jeg tror mange vil gjøre ting enklest mulig og mest mulig direkte i et system der funksjonaliteten passer til det de vil. Og hvis de ikke får gjort akkurat det de vil på den måten, så tilpasser de seg systemet slik at de får gjort det mest mulig slik de vil på enklest mulig måte.

Sånn sett tror jeg de fleste av oss greier å leve med Bokelskere slik det er så lenge vi har litt takhøyde for at vi bruker det på litt forskjellig måte. Og det tror jeg stort sett at vi har. Samtidig er det jo bra at vi kan diskutere hvordan vi opplever ting.

Og så kan vi fortsette å glede oss over dette nettestedet ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryJakob SæthreLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenKjell F TislevollSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaWencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjersti