Er enig i det meste du skriver her, og du har helt rett i at regler for hvordan f.eks bokomtaler skal være vil være et dødfødt prosjekt. Egentlig savner jeg litt slik det var tidligere, alt samlet i en tråd. Jeg synes det var lettere å følge med da, og det var enklere å finne kommentarene til innleggene. Men det handler vel mest om å finne gode løsninger på nåværende system, rett og slett prøve seg fram.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig i dette også, men er ikke helt sikker på hva du mener med det siste du sier om å finne gode løsninger på nåværende system. Den enkelte vil gjøre som man synes er best, og jeg tviler på at vi alle blir enige om hva som er best, og det er i grunnen greit. Jeg kan leve med ting slik de er nå selv om jeg syntes det var lettere å følge med da alle innlegg om bøker var samlet på ett sted.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det jeg mener er at hver enkelt må finne den beste løsning for seg selv

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er vi jo helt enig, da ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryJakob SæthreLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenKjell F TislevollSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaWencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjersti