Jeg likte godt starten på boka, dette med å kunne kjenne følelsene til den som har laget maten. Om kokken er deprimert og glad. Og kunne smake hvor i verden maten er laget og hvordan. Men etter hvert ble boken kanskje litt sær.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kan si meg enig i at denne ble litt sær.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamie