Jeg likte godt starten på boka, dette med å kunne kjenne følelsene til den som har laget maten. Om kokken er deprimert og glad. Og kunne smake hvor i verden maten er laget og hvordan. Men etter hvert ble boken kanskje litt sær.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kan si meg enig i at denne ble litt sær.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienLena Risvik PaulsenmarvikkisPiippokattaKjell F TislevollKirsten LundHelena EBeate KristinWenche VargasMarianneNEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarleEli HagelundChristofferEvaStig TKjersti SBjørg Marit TinholtIngunn SVidar RingstrømIreneleserIngeborg GJan Arne NygaardEmil ChristiansenCathrine PedersenBjørg L.Gunn DuaasRonnyAlice NordliReidun SvensliJan-Olav SelforsHenrik  Holtvedt AndersenSigrid NygaardTorill RevheimTor-Arne JensenAnniken RøilMads Leonard HolvikÅsmund ÅdnøyAnniken Bjørnes