Har tenkt litt på det samme....ved to-tre anledninger har jeg skrevet kommentar om en bok - og oppdaget i ettertid at tråden egentlig er en bokomtale. Da har jeg slettet mitt innlegg og prøvd å finne, eller starte "en diskusjon". Er litt redd for å skape uorden i ryddigheten slik.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synest det er hyggelig at noe kommenterer, eller at det blir diskusjon rundt en bok når jeg f. eks. har skrevet en bokomtale.
Vi har anledning til det nå også men den kommer ikke fram under "sist sagt" og det savner jeg veldig. Den legger seg sjult under bokomtalen og du ser den etter bokomtalen som "kommentarer" (). Jeg tror flere vil oppdage kommentarene og kanskje får lyst til å svare/kommentere hvis den også ble vist i "diskusjoner".

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er litt uklart hvordan det skal fungere det der, har vel ikke satt meg helt inn i det. Men det er vel forskjell fra tidligere; der var jo både bokomtale og diskusjon i samme tråd....det blir sikkert greit når man kommer inn i systemet......

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserKirsten LundTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechToveElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn SHarald KTone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.