Hmmm. Om vi holder oss i sånn cirka samme gate som Hunger Games-serien (dystopi og apokalypse) har jeg følgende forslag: Ready Player One av Ernest Cline, Gone-serien av Michael Grant, Ashfall-serien av Mike Mullin, Beauty Queens av Libba Bray, Delirium-serien av Lauren Oliver og Matched-serien av Ally Condie. Sistnevnte mottar stadig skryt for vakker språkføring (i allefall på originalspråket). Ser at andre allerede har foreslått Divergent-serien av Veronica Roth, den er jo naturligvis et godt alternativ.

Det har seg forøvrig sånn at jeg er veldig glad i sjangeren, og har en laaang liste forslag til blant annet dystopiske YA-bøker på bloggen min, så hvis du er på jakt etter noe som ligner på Hunger Games, ville jeg ha tatt en titt der... :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Å, herlig. Jeg liker lange lister, som jeg riktig kan snuse borti for å finne noe jeg liker. Tusen takk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenChristoffer SmedaasTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik Vale