Forstyrrende bok. Jeg sleit meg gjennom den og er litt usikker på hva jeg skal få ut av den. Innholdet var fælt, og den distanserte synsvinkelen var nesten enda verre. Men en drivende god bok var det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nei, det er såvisst ingen lystig lesning. Men han forteller bare historien om det følelsesløse livet ute i grisgrendte strøk på 1800-tallet i grenselandet mot Mexico - hvis mødre ikke var stolte av sønners gjøremål om de var kjent med det. McCarthy bruker virkemidlene han er god på, og som han har brukt i No Country For Old Men og The Road, og også til dels i All The Beautiful Horses, kaldt og nøkternt. Uansett er dette rein historieformidling. Det var dessverre sånn det var. Han følger historiske fakta.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jo helt redselsfullt at dette er realistisk. Jeg tror ikke jeg orker mer McCarthy egentlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLailaKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie