Leser du engelsk? I så fall vil jeg anbefale The Perks of being a Wallflower av Stephen Chbosky og The Fault in Our Stars av John Green. The Perks of Being a Wallflower er skrevet som brev, og kan av og til bære litt preg av det, men det er meningen.

Ellers anbefaler jeg Divergent av Veronica Roth, var for opptatt av handlingen da jeg leste denne til å legge så mye merke til skrivestil. Men jeg irriterte meg i alle fall ikke over at den var dårlig skrevet, så tror den må ha vært godt skrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg leser engelsk, så det passer perfekt. Tusen takk, jeg skal ta en titt på alle tre. Når man ikke irriterer seg over språket, så er det som regel bra, ja. God helg :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror eg er den eneste i verden som ikke likte The perks of being a wallflower noe særlig. Prøvde å like den, men fikk det ikke til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

*jeg skal det stå, ikke eg. Snakker ikke nynorsk;) beklager den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

svarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnie