Hadde store forventninger til denne, men de ble ikke innfridd!

Følte boka var en omskrivning av Jeg tenker nok du skjønner det sjøl, boka om Christoffer-saken. Samtidig dro Holt inn 22. juliterroren, og regnet med hun klarte å spille på alle trådene i følelseslivet vårt.

Følte ikke at det var noen ordentlig krim, mer en spenningsbok, som ikke var så spennende..... Slutten var overraskende, og litt merkelig, føler at det ble en litt rar slutt på serien om Inger Johanne Vik.

Holt er flink til å beskrive mennesker, og jeg føler jeg blir godt kjent med hovedpersonene. Fine skildringer. Manglende intensitet. Alt i alt en grei krim, greit at Vik-serien nå er avsluttet. Håper ikke det blir en ny serie med Henrik Holme, som kom med som etterforsker i denne boka. Føler ikke han er noe å bygge på videre.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette var som om jeg skulle ha skrevet og sagt det selv! Er så enig med deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En god bokanmeldelse, selv har jeg ikke fått lest ferdig boka ennå, så jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal mene om den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandKirsten LundSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertybreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine Sundal