Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Selv tar Seligman avstand fra det pompøse begrepet "paradigmeskifte".
Høyrest ut som ein fornuftig mann denne Seligman. Det er få ord som har irritert meg meir dei siste 10 åra enn "paradigmeskifte".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mens jeg liker begrepet paradigmeskifter, som for meg innebærer at vi er i utvikling og kan innta et nytt perspektiv på verden. Det er irriterende hvis vi samtidig forkaster alt det vi har trodd tidligere. Hilsen en som er glad for at verden er i bevegelse, liker vitenskapshistorie og ikke minst de som sier "Hør her, hvis . . . så . . ." og får meg til å tenke over en sak en gang til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte godt det du skrev på bloggen din.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandPiippokattaHarald KHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesKirsten LundCarine OlsrødDolly Duckingar hKarin BergThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKaramasov11Anne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTine SundalTor-Arne JensenGrete Amundsen