Takk. Har magekatarr og har fått bekreftet at man kan bli veldig svimmel av det av legen. Men har hatt det slik i flere uker nå og er temmelig lei. Håper det ikke er virus på balansenerven eller krystallsyken. Hvis jeg må holde meg unna data, tv og bøker da sliter jeg. Da må jeg rømme til en eller annen hytte uten strøm eller noe:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Lykke til i morgen, og god bedring! Hvis du må holde deg unna boklesing, så kanskje lydbøker kan være et brukbart alternativ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips og jeg har tenkt det damme. Aldri vært noen fan av lydbøker, men ja takk til lydbøker enn ingen bøker i det hele tatt. 2 uker uten bøker hadde jeg nok aldri klart. Har ikke disiplin til det:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MargretheTarjeiHarald KkriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundKirsten LundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikteEvaVegardBeate KristinHarald AndersenBeathe Solberg