Det er jeg som er syk og sykmeldt i disse dager. Lever som en 95 åring for tiden. Har vært sykmeldt i det siste på grunn av konstant svimmelhet. Skal endelig på MR førstkommende mandag. Så greit med foreldre nå siden jeg ikke klarer så mye selv nå. Det føles ut som om jeg er full hele tiden;) ikke bra. Skal helt sikkert ikke lese mye når man er svimmel, men jeg klarer ikke å leve uten bøker:) hvis noen har gode råd mot svimmelhet så tar jeg i mot det:) God lesehelg, alle sammen:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Uff, så kjedelig! Jeg hadde virus på balansenerven da jeg gikk på ungdomsskolen (kvalm/svimmel og ustø), og da fikk jeg beskjed av legen om at jeg ikke skulle se TV, holde på med dataen eller lese på 2 uker. Det var de 2 lengste ukene av livet mitt - selv om jeg snek meg til å i det minste lese litt i smug (og fikk kjeft av mamma hver gang hun oppdaget det, hehe).
Ønsker deg masse god bedring, og lykke til på mandag!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk. Har magekatarr og har fått bekreftet at man kan bli veldig svimmel av det av legen. Men har hatt det slik i flere uker nå og er temmelig lei. Håper det ikke er virus på balansenerven eller krystallsyken. Hvis jeg må holde meg unna data, tv og bøker da sliter jeg. Da må jeg rømme til en eller annen hytte uten strøm eller noe:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lykke til i morgen, og god bedring! Hvis du må holde deg unna boklesing, så kanskje lydbøker kan være et brukbart alternativ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips og jeg har tenkt det damme. Aldri vært noen fan av lydbøker, men ja takk til lydbøker enn ingen bøker i det hele tatt. 2 uker uten bøker hadde jeg nok aldri klart. Har ikke disiplin til det:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Få legen din til å sjekke deg for noe som heter krystallsjuka :) jeg har hatt det, og var svimmel hele tiden.. det er noe med krystallene som ligger i ørene og som har med balansenerven å gjøre.. heldigvis er behandlingen ganske smertefri :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei. Var hos lege for ikke lenge siden. Ble syk 17 des og var innom legen 2 januar. Tenkte det måtte være noe annet enn influensa. Det viste seg å være magekatarr og det kan man være svimmel av. Men syns bare at jeg har vært svimmel veldig lenge og er ikke i stand til å gjøre noe særlig. Vært sykmeldt siden 2 januar og er veldig lei. Jaja, det skal vel ikke være lett å være menneske bestandig:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Greit å få vite hva det er da, så man kan gjøre noe med det :) Håper alt ordner seg og du slipper å være svimmel mere :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk. Var på MR i dag og får svar slutten av uka. Håper bildene viser hva som er årsaken for nå er jeg lei av å være 95 åring:) har vært mor og fars pasient lenge nok nå, men er ikke i stand til å gjøre noe selv. Konstant svimmel og nummenhet i begge armene. Aldri hatt det sånn før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Håper virkelig de finner ut hva det er. Svimmelhet er ekkelt og det høres ut som du er sterkt rammet. Tror det å lese bøker er bedre enn nettsurfing hvertfall :-) Har desverre ikke noen tips, annet enn å gå forsiktig, men det regner jeg med at du har funnet ut av :-)
Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreHarald KLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikte