Denne helgen tror jeg ikke det blir tid til så mye lesing, men skulle gjerne!!
Holder på med tre bøker på en gang nå, og det stresser meg egentlig litt... hehe..
Holder på med Sannhetens mareritt av Joy Fielding som sånn underholdnings-lesing/ koselesing. Har ikke kommet så langt, men det lover veldig godt så langt. Boka begynner med at ei dame plutselig befinner seg ute på gata med blod på kjolen og masse penger i lomma, uten å vite hvordan hun har kommet seg dit, hva som har skjedd eller hvem hun er.... Så begynner reisen for å finne ut hvem hun er, hva som har skjedd osv.
Fag så holder jeg fortsatt på med Forstyrret barn - forstyrret liv. Det er interessant lesing, men syns den er litt slitsom å lese, både fordi jeg ikke klarer å få til den normale flyten i lesinga ettersom den er skrevet med ekstra store bokstaver og fordi det blir fortalt endel tøffe personhistorier igjennom boka. En annen ting er jo at det tar endel mer konsentrasjon å lese en slik bok...
Holder også på med en bok om sensitive mennesker. "Elsk dig selv" av Ilse Sand. Veldig interessant bok! Akkurat begynt på den, men jeg har stor tro på den :)

Ønsker alle bokelskere en riktig god helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Leste Sannhetens mareritt for mange år siden, det var i velkomstpakka da jeg meldte meg inn i en bokklubb som tenåring. De første voksne bøkene jeg kjøpte selv. Tro det eller ei, av de fem første bøkene husker jeg fremdeles godt i hvert fall tre av dem, så de MÅ ha vært bra...! Joy Fieldings var en av dem. Så god lesning, kommer til å se etter hva du syns om den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk :)
Jeg fant den på posesalg på biblioteket rett før jul, men så at det er en bokklubb-bok den jeg har også...
Den virker som en bok som er veldig typisk slik jeg liker! Håper den viser seg å stå til forventningene :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F Tislevoll