Fantastisk bok! Hørte den på svensk lydbok, Guillou leste selv, utrolig fasinerende. Guillou er herved en av mine favorittforfattere. Var helt oppslukt av trilogien om Arn og Arven etter Arn også. Jeg bøyer meg i støvet for et slikt kaliber av en forfatter!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Mitt første møte med Jan Guillou var gjennom Arn-trilogien og jeg ble veldig betatt med en gang. Etter det har jeg vært litt redd for å bli skuffet om jeg skulle lese noen av hans andre bøker, men i Ondskapen innfridde han uten tvil. Boken skal til en viss grad være selvbiografisk, noe jeg ikke fant ut før etter jeg hadde lest den, selv om det har vært bestridt både av moren og studenter på kostskolen hans.

Jan Guillou er en utrolig god historieforteller og han skriver godt og fengende, det er nesten så jeg kan høre han mens jeg leser setningene. Boken er skrevet i 1981, men dette er ett like aktuelt tema i dag og boken kunne godt vært skrevet i år.

Jan Guillou er en mester i å skape sympatiske og levende karakterer, da tenker jeg først og fremst på Arn, men det gjelder også Erik. Jeg tror på han og jeg heier på Erik, jeg lurer faktisk litt på hvordan det går med han videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Elisabeth SveeHarald KLibraritas vkriraBård StøreKjerstiRandiTom-Erik FallaRune U. FurbergCamilla RødjeTone SundlandIdaWilliam BillisonNils PharoVersionMarianneJoakimKine JTJulie StensethRufsetufsaVibekeKirsten LundIngunn ØvrebøVannflaskeKjartanMagnus FinnsetPangLesermoiraBjørg L.Vidar KruminsbEeMeFMaren Hjelle AuneEli HagelundAnne Berit GrønbechPia Lise SelnesAmanda AMarianne AugustaAnne Lise JohannessenKnut SimonsenNorahRade Almudaffar