Jeg har opplevd at folk har takket nei til invitasjoner eller at man må skifte dag fordi de ikke kan gå glipp av en episode av en eller annen tv-serie. DET skremmer meg litt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg var sånn før, men det er jo det video og kjøpe DVD boxer er for

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er jeg enig i. Derfor jeg ser på nett. Hvis jeg skulle fulgt med på alle disse seriene på tv, da ville det ikke blitt mye sosialtliv på meg;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme her, følger med på de fleste serier på nett. Det blir kanskje ca en time tilsammen å se på daglig med de seriene jeg følger med på, men så er det ofte pauser mellom episoder, så egentlig blir det en del mindre.

Jeg ser på tv innimellom også, får med meg litt sport, nyheter, og når jeg kjeder meg og ikke er i humør til å lese blir det ofte komiserier på tv som sendes hele tiden, som simpsons, how I met your mother, seinfeld, kongen av queens osv.. Det er serier jeg egentlig ikke følger med på, men som jeg har sett mange av allikevel, for de går så ofte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne Sjønnesen