Jeg er blant dem som ikke bare er veldig glad i bøker, jeg er også veldig glad i Tv-serier. JEg foretrekker å se seriene på nett. Da kan jeg selv velge når det passer, og jeg kan følge amerikansk sendeskjema.

Når det kommer til Tvserier er jeg nok ganske "typisk jente". Favoritten er Gilmore Girls, tett etterfulgt av Veronica Mars og The O.C Ellers følger jeg med på Desperate Housewives, Greys, One tree hill, Gossip girl og Heroes.

Er jeg den eneste Tv-slaven, eller er det flere blant oss?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 30 svar.

Kombinerte nylig influensa og Hornblower-serien. Ikke umulig jeg plukker opp bøkene om ikke så lenge.

Ellers så er det bare dager igjen til "The Pacific" starter!

http://www.imdb.com/title/tt0374463/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er også glad i serier, men kun på DVD. Sjelden jeg følger slavisk med på noe som går på tv (bortsett fra sport da..). Favorittene er The Wire, Sopranos, Seinfeld, Criminal Minds, Law and Order SVU, True Blood, Medium og American Idol..oh yes! Blir noen timer foran den lille mac'en min gitt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I kveld på NRK1 begynner Nurse Jackie, noe jeg gleder meg til. Tror det kan bli noe å følge med på :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg følger ikke aktivt med på noen serier, men hvis jeg først ser på tv ser jeg helst krimserier, Mytbusters eller dokumentarer. Men jeg ser sjelden på tv, siden den står oppe i stua og rommet mitt er nede og det som oftest er noen andre i stua (som ikke deler min smak når det gjelder tvprogram)...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er glad i tv-serier. Ikke nødvendigvis på tv, ser på nettet eller kjøper på dvd. Jeg følger med på Doctor Who, Dexter, Eureka, Ugly Betty, Big Bang Theory, samt Desperate Housewives (har ikke fått med meg noe fra sesong 5 da..). Ellers likte jeg Life on Mars og Twin Peaks. Har fått med meg litt av hvert av alle CSI-ene, og litt Cold Case, men følger ikke dette "slavisk"... Har jeg på tv-en og det kommer på, ser jeg like gjerne på det. Det hender dessuten at det er noen interessante dokumentar-serier på Nat Geo Channel. En dag skal jeg ta meg tid til å se Six Feet Under, for det har jeg hørt mye pent om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjæresten og jeg pælma ut tv'en for et par år siden, så her går det i dvder og prosjektor. Elsker å ha seriemaraton da, og har derfor sett samtlige episoder av the wire, the sopranos, six feet under, arrested development og sex & the city (den måtte jeg se alene :))
begynte å følge med på bl.a lost, men falt fullstendig av lasset da det var sesong etter sesong etter sesong uten noen form for oppklaring/avslutning/hva som helst. forferdelig irriterende!


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det ingen som følger med på LOST? Jeg ser frem til siste sesong, den starter nå i mars. Gleder meg....veldig. Frem til mars så lader jeg opp med dvd'ene,for å huske alle kjente og ukjente plot i serien. Ellers, Greys og Frustrerte fruer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

JEg følger med på LOST, men må innrømme at jeg har mistet tråden. Liker selve konseptet med overnaturlige/ uforklarlige saker som skjer, men alt dette frem og tilbake i tid er en smule forvirrende. Samme som Heros, som jeg også omfavnet som noe nytt og spennende, men så begynte de å forflytte seg i tid, og jeg mistet kontroll på hvem som er god og ond etc. Dessuten tar det aldri slutt. Jeg liker oppklarende slutter, ihvertfall såpass at jeg kan henge med videre.

Foretrekker serier med avsluttende episoder sånn at jeg ikke må klø meg voldsomt i hodet for å forstå hva som skjedde i den episoden jeg evt gikk glipp av. Det er blant annet derfor jeg liker House så godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De har begynt å nøste opp en del av de løse trådene nå, men det er nok mye vi aldri vil få svar på. Tror nok begynnelsen på den siste sesongen vil forvirre deg enda mer også. Men det er gøy uansett, og litt deilig å vite at dette er siste sesongen - det er ikke en evighetsserie lenger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må si at den absolutte favoritt er Prison break, aldri vært så hekta på en serie før, og var glad jeg hadde alt hjemme før jeg begynte! Da slapp jeg å vente uke på uke for å se videre... :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var veldig tv-slave før, og fulgte med på alt av serier. Men det siste året eller to har jeg blitt så lei av hele greia at nå følger jeg bare med på Frustrerte Fruer. Ja, også Bokprogrammet da :-D Kommer det lovende serier som ikke er så lange kan det hende jeg ser dem, særlig de på NRK, og så er resten av familien veldig glade i x-faktor o.l og farmen, så vi ser en del på det også, men jeg klarer meg veldig godt uten. Har aldri vært så avhengig av serier at jeg må se på hvis jeg er på/har besøk. Om sommer'n ser vi så og si aldri på tv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

100% Tv slave, inkludert reality :-) Er historien god spiller formatet ingen rolle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fulgte med mange serier på TV før, men nå går det nesten bare i DVD boxer, mine favoritter er: Law & Order SVU, Midsomer Murders, ER, Buffy, Hercules, Xena, CSI, CSI Miami, Criminal Minds, Without a Trace, alt med Star Trek, Charmed og mange fler. Selger de jeg ikke samler på etter hvert på QXL. Også ser jeg på Project Runway og Top Chef, de synes jeg er kule.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg følger med på House, Desperate Housewives, True Blood, Vampire Diaries, Cougar Town og How I Met Your Mother. Finner alle sammen på nettet så jeg slipper å vente til de kommer til Norge. Bortsett fra disse seriene ser jeg aldri på TV, så jeg synes ikke akkurat jeg har noen grunn til å ha dårlig samvittighet for at jeg ser for mye på TV selv om det er en del serier jeg følger med på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker humorserier som Seinfeld, The Simpsons, Kongen av Queens, Friends, Arrested Development, How I Met Your Mother, Scrubs, Family Guy. Og typiske jenteserier som Grey`s Anatomy, Private Practice, Ugly Betty, Gilmore Girls, Sex og singelliv, Lipstick Jungle, Desperate Housewives.. Ser også reality-serier som American Idol og Americas Next Top Model. Andre serier jeg fulgte/ følger med på er The Mentalist, Lost, True Blood, Six Feet Under, Heroes, Flashforward.

Nå høres det ut som om jeg er fullstendig tv-gal, men jeg ser kanskje bare en episode av et eller annet på kvelden, og så er det ikke mer tv for min del. Men jeg kan godt finne på å se 4-5 episoder av noe rett etter hverandre.. Pleier å se på dataen mens jeg trener også;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er nok mer tv-slave enn jeg liker å innrømme:p Og da går det i Scrubs, Criminal Minds og What I like about you. Men de beste seriene through all times er som følger: The Magnificent Seven, Dexter og første sesong av True Blood! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har sett en hel del gode serier i det siste. Jeg anbefaler i fleng:

  • Sopranos
  • The Wire
  • Dexter
  • Corleone
  • The Shield.

Det farlige er at de er avhengighetsskapende, og gjør det vanskelig å komme seg i seng :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, er du gærn?
Jeg ser mye på tv, men har i likhet med deg en avtale med en god venn i Canada som hjelper meg av og til med en episode jeg lurer litt på.
Det betyr at jeg kan se på det jeg vil, når jeg vil det og uten at jeg trenger å se på reklame. Virker for meg!

Jeg følger med på Fringe, the Mentalist, Torchwood, dr.Who, Caprica, Castle, Numb3rs, Being Human, Bones og Chuck.
Etter hvert har jeg forlatt alle disse realistiske ( S Æ R L I G !! ) serier og holder meg til de lettere. Er det ikke et snev av humor å spore, så kan de bare ha det så bra.

Jeg måtte se en gang til på lista... Den var litt lang kanskje? Blir det noe lesing ut av dette mon tro?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Torchwood og Dr. Who - åh, elsk! (blir spennende å se med den nye doktoren på plass...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har opplevd at folk har takket nei til invitasjoner eller at man må skifte dag fordi de ikke kan gå glipp av en episode av en eller annen tv-serie. DET skremmer meg litt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg var sånn før, men det er jo det video og kjøpe DVD boxer er for

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er jeg enig i. Derfor jeg ser på nett. Hvis jeg skulle fulgt med på alle disse seriene på tv, da ville det ikke blitt mye sosialtliv på meg;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme her, følger med på de fleste serier på nett. Det blir kanskje ca en time tilsammen å se på daglig med de seriene jeg følger med på, men så er det ofte pauser mellom episoder, så egentlig blir det en del mindre.

Jeg ser på tv innimellom også, får med meg litt sport, nyheter, og når jeg kjeder meg og ikke er i humør til å lese blir det ofte komiserier på tv som sendes hele tiden, som simpsons, how I met your mother, seinfeld, kongen av queens osv.. Det er serier jeg egentlig ikke følger med på, men som jeg har sett mange av allikevel, for de går så ofte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Da kan jeg jo meddele at jeg er anti-tvserie slave. Orker rett og slett ikke å følge med på noe hvor jeg må huske hvilken dag og til hvilket klokkeslett ting går.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er så absolutt serie og film elsker. Følger med flest serier på nett eller kjøpt som bokser. De jeg følger med nå: The vampire diaries, Grey's anatomy, Private practice, Supernatural, Glee, Gossip girl, House M.D., Criminal minds og True blood.

Favoritter som er ferdige, men som står i dvd hylla: Blood ties, Moonlight, Prison break, Friends, Taken (miniserie), Generation kill (miniserie)

Rart jeg har tid til både jobb, familie og lesing ved siden av dette, men det går greit ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Absolutt tv-slave. Jeg liker serier og det er altfor mange gode til at jeg rekker å se alle. Favoritter er House, Grey's Anatomy, Medium, Stargate og Rome. Jeg er veldig glad for Dvd-bokser siden jeg som regel har en dvd som surret i hjørnet av pc'en når jeg jobber.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er en skikkelig tv-slave. Det kan jeg innrømme her og nå! På tv følger jeg med på House (han har så morsomme kommentarer.), Frustrerte Fruer, Ghost Whisperer,CSI, Hotel Cæsar, Supernatural, Åndenes makt, osv...

På dvd-bokser følger jeg med på X-files, Six feet under, Dexter, Buffy, og nå for tiden pløyer jeg meg gjennom Twin Peaks. Fikk Gullboksen (med alle episodene) i julegave. Har aldri sett alle episodene av twin peaks før, og nå har jeg endelig anledning.

Føler også med på andre tv-serier som jeg ikke husker for øyeblikket. Men følger med på mye rart. Særlig tv-serier med spenning og som har overnaturlige elementer. Men prøver da å lese bøker innimellom:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser litt på serier jeg også. En av mine favoritter er House. Har sans for den sære typen som er ekstremt dyktig på det han kan best.

Er også glad i enkelte serier som er basert på bøker. Min favoritt er tv- versjonen av Pride and predjudice, har sett den mange ganger da jeg har den på dvd. Hver gang jeg er syk bruker jeg en dag på å se den om igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg følger som regel med på ganske mange serier. Av gamle serier er jeg veldig glad i M*ASH, Blackadder, Gilmore Girls, Life on Mars, Everwood, McLeod's Daughters og Veronica Mars.

Av serier som går nå følger jeg spesielt med på: The Big Bang Theory, Two and a Half Men, NCIS, Criminal Minds, Supernatural Leverage, Merlin og Lost.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.