Drister meg til å vekke denne tråden til live igjen. Bærer på en drøm om en dag å få besøk av noen som sier "heisann, denne så interessant ut", for så å sette seg godt til rette i sofaen min og slappe godt av med den boka han eller hun har funnet seg. For å øke sjansen for at denne beskjedne drøm skal gå i oppfyllelse har jeg lyst til å skaffe meg et variert utvalg av såkalte kaffebordsbøker.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

The Art of Looking Sideways av Alan Fletcher, gjør seg godt som coffee table book. http://www.davidairey.com/the-art-of-looking-sideways/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ble fristet til å kjøpe den, og her var det mye rart!
Ser bl.a. at Victor Hugo i 1862 sender en lapp til sin forlegger: ?
Svaret er: !
Han lurte altså på hvordan salget av De elendige gikk, og fikk bekreftet at det gikk strålende. Må si de kunne kunsten å fatte seg i korthet!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

:))
Artig at du kjøpte boken, The Art of Looking Sideways må være kaffebordbøkenes svar på Sareptas krukke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det ikke Taschen som er det store Coffee table book-forlaget? Jeg gikk inn på norli.no, søkte på taschen, og sorterte på pris. Fant en del som så artige ut. Og en bok som kostet over 31.000 kroner! Det må være den dyreste jeg har sett i ordinært salg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

KjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine Olsrød