Jeg holder forsatt på med Monstermenneske, denne fenget ikke helt så tar lang tid med en så tjukk bok.... Litt kjedelig. da jeg hadde endel forventninger til at denne boken skulle være bra!
Ellers tror jeg det blir Forstyrret barn - forstyrret liv og/ eller Lykketyvene.
Veldig uvant for meg å lese flere bøker på en gang, jeg har alltid konsekvent lest en bok om gangen, og ikke skjønt meg på dem som holder på med fler på en gang, men med disse fagbøkene og lignende må jeg ha noe lettere på sengekanten!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Monstermenneske er en bok jeg ønsker å lese, synd å høre at den ikke falt i smak hos deg. Klarer du å sette fingeren på hva det er som ikke fenger?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syns det er så mye "tomsnakk"....
Og KJEMPE lange kapitler gjør det tungt å ta opp boka. Liker å kunne lese et kapittel nå og da og legge fra meg boka. Ikke bare stoppe "hvor som helst".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er bare halvveis så håper fortsatt på at den blir bedre, men har hørt fler si at den blir mer og mer langdryg utover... :/
Fælt å si det, men ser frem til å bli ferdig med den så jeg kan begynne på noe som er litt mer spennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F Tislevoll