Jeg liker å lage lister, men tenker at det ikke er alle som har like stor interesseverdi for andre.. Og jeg ser også at mange andre slenger ut lister i hytt og kav som burde vært private.

SÅ DERFOR: Hva med muligheten til å krysse av for privat eller offentlig når en oppretter en liste? Jeg har for eks. lyst til å lage en leseliste for 2013, men ønsker ikke å spamme forsiden med den slik at den tar opp plass og "forurenser"/tar opp synsfeltet til de virkelig interessannte listene folk oppretter.

OG det burde gå an å STEMME på lister slik at de best likte kunne dukket opp i en oversikt med de best likte listene. Men knappen "godt sagt" kunne også vært med på å generere en slik topp rating over lister. Kan dette være noe? Jeg er ofte på jakt etter gode lister, men gidder ikke bla gjennom hundrevis på jakt etter de som gir mening.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Så lenge du lar være å markere lista som ferdig, vil den kun være synlig for deg. Har selv to "uferdige" lister på min profil; leseliste for 2012 og 2013.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Der oppstår et problem, for nettstedet lar meg kun lov til å ha en upublisert liste om gangen. Så lager jeg en ny "privat" så må jeg publisere en av de andre... Hadde vært mer praktisk å kunne lagre listene sine som privat eller offentlig. Da hadde nok også fohåpentligvis majoriteten av bokelskere her inne blitt mer selektiv med hvilke lister de delte og hvilke de holdt for seg selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har pr. dags dato to upubliserte lister, veldig fornøyd med at det lar seg gjøre. Før gikk ikke det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreHarald KLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikte