Jeg liker tanken jeg:)
Jeg hadde som mål å ikke slå rekorden min fra 2011 på 375 bøker på et år. Det har jeg klart. Jeg ligger rundt 330 i år, og det er helt greit.
I 2013 skal jeg lese mye, men bare ting jeg har lyst til. Jeg er blitt flinkere til å avslutte eller velge bort bøker jeg ikke vil lese.
Jeg skal også lese meg opp på fagbøker, særlig den bunken jeg har i min egen bokhylle.
Ellers har jeg som mål at jeg ikke vil lese ebøker, skal heller ikke kjøpe. Men bruke biblioteket mer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 7 svar.

375 bøker på 365 dager er noe av det råeste jeg har hørt om når det gjelder lesing av bøker.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tusen takk. Det går fort med gode bøker:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er imponert :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvordan får du til det? Det blir jo nesten en bok hver dag! Imponert:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heisann
Helt ærlig jeg vet ikke:)
Jeg leser hurtig, det har jeg erfart. Men bruker også de små stundene per dag. Reklamepausene på fjernsynet, dobesøk, venter på at maten blir ferdig, busskjøring osv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Med tanke på hvor mye reklame som sendes på tv, er det gode muligheter for å få lest noen boksider i løpet av disse pausene. Jeg bruker selv ofte de små stundene du nevner ovenfor til å lese.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det må jeg si.....jeg er ikke fullt så disiplinert, men bruker reklamepausene til toalettbesøk, sette på tevannet, rydde, tømme oppvaskmaskinen m.m. Bør visst skjerpe meg (hehe).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

MaikenChristofferLars MæhlumToveKirsten Lundanniken sandvikTalmaLilleviHarald KEvaKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun Svensli