Jeg å si meg enig med deg. Nå er det ikke lenge siden jeg las boka og da sa jeg : Sterk begynnelse, midten ok, slutten spennende. Det er hovedtrekkene jeg følte etter endt lesning.
Fjernsynserien synest jeg er ganske så overfladisk og uspennende, til og med skuespillerne får meg ikke engasjert og betatt.
Fare for at siste del ikke kan lappe på den tamme forestillingen fram til nå.
Vet jeg er ikke nådig, men det var lite dybde i denne dramatiseringen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Eg er einig med alle dykk som har ytra dykk negativt om filmatiseringa. Dette er vel eit forsøk på å gå utanom den tradisjonen som har festa seg - men som jo er nettopp den som vi elskar: stemninga, miljøet, humoren, ja det dickenske. Eg las at publikum og kritikarane i Storbritannia likte denne versjonen, men at ekspertar på Dickens var sterkt negative. Då er vi vel kategoriserte. Forresten - ein del av senene mellom Pip og Magwitch på slutten var slett ikkej dårlege!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Eg likte det eg såg, eg! - Spesielt godt likte eg scener og setting. Fantastiske bilde! Var svært fornøgd med å få Dickens som underhaldning i romjula. Har alle episodene opptekne , så eg kan sjå det igjen - om eg får lyst. (Kanskje etter ein repetisjon av boka?)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, så variert er smaken, og så mykje ligg det i Dickens! For meg vart serien ein liten nedtur, men med sekvensar eg likte innimellom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes også serien som nå har gått i NRK ble en nedtur. Men, ærlig talt, når ble filmatiseringen av en god bok bedre på lerretet? Jeg bare spør?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så det var ekspertene som ikke likte det de så i England, og vi... :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleHilde H HelsethToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryJakob SæthreLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenKjell F TislevollSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaWencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit Grønbech