Veldig interessant bok om livet før og etter døden. Myskja er en av legene i Norge som kjenner døden best, etter å ha fulgt mange mennesker gjennom livets aller siste fase. Anbefales sterkt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er akkurat ferdig med denne boken, og jeg er enig med deg! Veldig interessant lesestoff om døden. Veldig tungt også selvfølgelig, men veldig nyttig hvis man jobber innen helse og omsorg f.eks., men ikke minst i forhold til det å være menneske. Vi skal jo alle dø en dag, og vi vil oppleve å miste noen som står oss nær. Det er så befriende å lese Myskjas bøker! Han er såpass holistisk som en lege i dag bør være mener nå jeg. Det gjelder om å se mennesket fra mange vinkler. Det fysiske, psykiske, sosiale og åndelige mennesket danner en ubrytelig helhet og alle deler av oss bør tas hensyn til.. Myskjas den "Musiske medisin" er også en av mine favoritter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KKirsten LundKine Selbekk OttersenMcHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrld