"Småfilosofisk" er nok det siste adjektivet jeg ville brukt om denne boka. Ikke syntes jeg den var irriterende heller, og i hvert fall ikke klok! Etter de første hundre sidene tok det helt av, og jeg ble sugd inn i Pis fantastiske reise, så utrolig og usannsynlig den enn var. Les den, du!

Jeg har forresten ikke så lyst til å se filmen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Du burde se filmen Marit, i 3D. Imponerende teknikk og morsomt skue, historien ble slett ikke verst fortalt heller.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Der beskrev du akkurat min opplevelse av boka!:) Fikk meg til å smile skikkelig og det var hyggelig:)
Det er veldig lenge siden jeg leste den nå, så jeg husker ikke nøyaktig hva som skjer, men jeg skulle tro at det vil være fryktelig vanskelig å yte boka rettferdighet på lerretet? Effektene i 3D blir sikkert flotte, men vet ikke hvordan resten vil være... Jeg kommer ikke til å se den på kino ihvertfall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLaila