Her lå det også ei bok under juletreet :) Bli din egen hjelper -mindfulness! Det passer veldig bra så mye mindfulness som jeg har drevet med det siste året!
Ellers lå det endel gavekort på bøker der, noe som er helt supert, og det de fleste har fått til svar at var det jeg ønsket meg i år!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Har du gode erfaringer med å praktisere mindfulness ? Hjelper det ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg har gode erfaringer med det :)
Problemet er å rydde tid nok til det... Har derfor lite grunnlag til å si noe om langtidsvirkningene. Men forskning viser fabelaktige forbedringer hvis man klarer å holde på med deg hver dag over noen uker!
Det er et veldig fint verktøy å ta med seg :)
Jeg syns virkningen der og da er veldig behagelig! Det å begynne med det satte igang endel tanker, både bevisst og ubevisst, så jeg generelt er mer oppmerksom. Noe som er positivt! :)
Syns det å mikse mindfulness og yoga er en super sammensetting!
Ehm, vet ikke om dette ble svar på det du lurte på? Bare å spørre ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Svaret ditt var mer enn godt nok, spesielt interessant at du kombinerer mindfulness og yoga. Hittil har jeg ikke praktisert så mye mindfulness, bare skummet noen bøker om det. Men i aller nærmeste fremtid kommer jeg til å prøve ut noen øvelser for å få svar på om det har noen effekt på meg. Har stor tro på både mindfulmess og yoga/meditasjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ønsker deg lykke til!
Gi det god tid! Du vil raskt merke at samme øvelse kan føles og virke helt forskjellig fra gang til gang.
Både mindfulness og yoga er jo hver sine kjempe store verdener som man aldri blir utlært i....
Syns selv det var veldig kjekt å ha cd med instruksjoner og/eller instruktør i starten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJenny