Magi, 1 juledag og ny bok :)
Nissen kom med Dona Maria (Cecilia Samaritan)
Andre som fikk hard pakke av nissen ?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 24 svar.

Jeg fikk "Ulvetid" og "Falkejakt" av Hilary Mantel. Akkurat det jeg ønsket meg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk 3 høyst forskjellige bøker under juletreet: "Dronningen" av Kolloen, "Respekt" av Hanne Nabintu Herland og "Maos rike" Min første reaksjon var at "Maos rike" blir den mest interessante. Nå gjenstår det å se......

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk hele syv bøker i år, den nyeste til Robin Hobb, de tre siste av Terry Pratchett, Zom-B av Darren Shan (allerede ferdiglest) og en av Tim Lebbon. Min søster syntes det var veldig stas å gi meg The World of Poo.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk One day av David Nicholls, jeg. Har sett filmatiseringen av boka, så vet omtrent hva det går ut på. Sparer den til jeg skal på stranda.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fikk Evig søndag av Linnea Myhre. Hadde ønsket meg den boka ganske lenge :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk Mørkets Arv av John Connolly og Englemakersken av Camilla Läckberg! Gleder meg til å ta fatt på dem begge, siden begge har ligget i "skal lese" hylla mi her inne en god stund :)

Fikk også Nemi - en liten bok om magi. Beste tegneserien ever :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det vart bøker her i huset og. Eg fekk Kom ikkje inn i mitt hus av Arnfinn Kolerud, andre bok om Vassbygda/Vassbygdi. Himmelens fange av Carlos Ruiz Zafon, og ei eg har høyrt om men er usikker på om eg skal behalda, We need to talk about Kevin. Dessutan har eg allereie kost meg med Undredal og fjorden, ei bok full av bilete frå 1973 av Ole Fretheim.
Eg fekk og ei flott gåve av brødrene mine: biblioteksutstyr til heimebruk, med utlånskort og stempel - eg gler meg allereie til neste gong nokon går på leit etter lesestoff i bokhyllene mine! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk "Celebrate" av Pippa Middleton, den hadde jeg ønsket meg. Og så en kokebok om italiensk mat. Ellers var det ingen bøker, men til gjengjeld flere DVDer og ikke minst et gavekort på CDon. Det har jeg tenkt å bruke på bøker:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk "A Week in September" av Sebastian Faulks, og "A secret kept" av Tatiana de Rosnay. Den siste bytter jeg kanskje, hun har vel fått labre omtaler for alt annet enn "Sarahs nøkkel". Den første har jeg en følelse av at jeg har hørt om, men hva har jeg hørt? Får søke den opp her inne og se.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk to eksemplarer av "Jeg nekter" av Per Petterson, og giverne traff forsåvidt godt, for jeg er så begeistret for forfatterens bøker at jeg allerede hadde kjøpt den selv! Så nå skal jeg avgårde og bytte og kan kose meg med å spekulere på hva jeg skal kjøpe;) Og dessuten fikk jeg "Alt om matematikk"(!) av matematikersønn, Kjell Midthuns "Nisser" med helt riktige og flotte nissetegninger, samt den for en katteeier ustyrtelig morsomme tegneboken "Simons katt"!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk ingen bøker, men bl.a et gavekort på kr 500 som kan brukes på alle kjøpesentre som eies av milliardær Olav Thon. Gavekortet vil for det meste bli brukt på bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her lå det også ei bok under juletreet :) Bli din egen hjelper -mindfulness! Det passer veldig bra så mye mindfulness som jeg har drevet med det siste året!
Ellers lå det endel gavekort på bøker der, noe som er helt supert, og det de fleste har fått til svar at var det jeg ønsket meg i år!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du gode erfaringer med å praktisere mindfulness ? Hjelper det ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg har gode erfaringer med det :)
Problemet er å rydde tid nok til det... Har derfor lite grunnlag til å si noe om langtidsvirkningene. Men forskning viser fabelaktige forbedringer hvis man klarer å holde på med deg hver dag over noen uker!
Det er et veldig fint verktøy å ta med seg :)
Jeg syns virkningen der og da er veldig behagelig! Det å begynne med det satte igang endel tanker, både bevisst og ubevisst, så jeg generelt er mer oppmerksom. Noe som er positivt! :)
Syns det å mikse mindfulness og yoga er en super sammensetting!
Ehm, vet ikke om dette ble svar på det du lurte på? Bare å spørre ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Svaret ditt var mer enn godt nok, spesielt interessant at du kombinerer mindfulness og yoga. Hittil har jeg ikke praktisert så mye mindfulness, bare skummet noen bøker om det. Men i aller nærmeste fremtid kommer jeg til å prøve ut noen øvelser for å få svar på om det har noen effekt på meg. Har stor tro på både mindfulmess og yoga/meditasjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ønsker deg lykke til!
Gi det god tid! Du vil raskt merke at samme øvelse kan føles og virke helt forskjellig fra gang til gang.
Både mindfulness og yoga er jo hver sine kjempe store verdener som man aldri blir utlært i....
Syns selv det var veldig kjekt å ha cd med instruksjoner og/eller instruktør i starten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mye harde pakker, men ingen bøker her til jul.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg fekk Vinter over verden av Ken Follett. Har såvidt begynt på den, men reknar med det blir ei god leseøkt etter at dei søte små er komne i seng!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk Ned til elva av Leif Enger og Udødelighetens elixir av Gabi Gleichmann.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Død sjel av Birger Baug, som ser ut til å vera perfekt for min smak.

Fortsatt god lesejul til alle! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk ikke "Silkehuset" (Sherlock Holmes-bok av Anthony Horowitz), som jeg hadde ønsket meg, men derimot "Den tomme stolen" av Harry Potter-forfatteren J. K. Rowling.

Og det ser ikke ut som noe dumt bytte. "Den tomme stolen" er Rowlings første bok for voksne, og har fått gode terningkast her på Bokelskerne, Innholdsmessig ser den også ut til å passe min litt gammeldagse anglofile smak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hos meg ble det Livet tilbake av Lori Lansens, Skyggedød av Anne Holt, Vinter over verden av Ken Follet og Det er dine øyne jeg ser. Om forbrytelse, straff og forsoning av Knut Storberget. Sistnevnte har jeg store forventninger til. Ingen "kosebok", men ut ifra presseomtalen tror jeg det er en viktig bok og den berører mye av det jeg treffer på i min hverdag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fikk en kokebok og det var Glutenfri mat - godt og sunt, småretter og middager av Else Lill Bjønnes og Bjørn Wiborg. Kjekt med litt inspirasjon når man har en ganske begrenset diett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jammen hadde ikke julenissen sett at jeg hadde plass til ei bok til i bokhylla for uleste bøker.
Jeg fikk "Forelskelsene" av den spanske forfatteren Javier Marias og den har jeg allerede begynt å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit Håverstad