Bror lever på solsiden av tilværelsen på åtti-tallet. Foreldrene hans er svært velykkede både sosialt, utseendemessig og på andre måter. Bror har alt.

Men så får den vakre morens hans kreft, og den forretningsmessig vellykkede faren havner i gjeldskrise. Jenta Bror er forelsket i forsvinner, og han lykkes ikke lenger så godt på idrettsbanen.

Denne boka begynte svært bra! Men så dalte den sakte, men sikkert mot slutten. Dette har jeg da lest før!? Den siste tredjedelen av boka kjedet meg, og engasjementet jeg følte i begynnelsen ble ganske enkelt bare borte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er enig i at åpningen står sterkest, men en rekke av scenene senere i boka (brystprotesene på loftet, for eksempel!) holder intensiteten oppe helt ut, synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone Sundland