Beklager, alle sammen, men denne ble jeg VELDIG skuffet over. Og nei, jeg leste den ikke ut, så jeg har sikkert ingenting jeg skal ha sagt, men HERREGUD så overfladiske, naive og selvopptatte hovedpersoner! Jeg ble fysisk kvalm av hvor materialistiske og DUMME de var. Fordomsfulle, også. Det var frustrerende å lese. Alt var så high school-aktig og klissete og overdrevet at det ble såå lite troverdig. Jeg leste halve boka og ga opp..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Du skulle ikke gitt deg!!! Jeg hatet også hovedpersonene noe grusomt, men avslutningen... wow! Jeg satt som et spørsmålstegn. Trodde virkelig ikke det skulle ende slik, og jeg endte opp med en tåre i øyenkroken. Morsomt når man er på jobb og smugleser, hehe. Jobber riktignok på biblioteket, så da er det lov ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm.....flere har oppmuntret meg til å fortsette, så da burde jeg vel gjøre det! Nå er det riktignok rundt en måned siden jeg leste den, og kom til side 150 ca, så da starter jeg like godt helt på nytt igjen! :) SKAL lese den.... Har jo hørt så mye bra om den, og en bok KAN jo faktisk forandre seg - til det bedre :D Tihi.

Jobber du også på biblioteket?! :D Herligherligherlig!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jobber som assistent :) Det er superkoselig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her også. Haha, ikke sant. Spurte om sommerjobb på biblioteket da jeg gikk i 10., men de sa at økonomien var såpass dårlig fra før av at de ville ikke få råd til å ansette en til. Men NÅ er jeg assisent og jobber en gang i uka :) Er fint med litt kveldsjobbing, er jo så koselig å være på biblioteket!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Silje Hvalstadingar hKristinSynnøve H HoelOdd HebækDolly DuckIda CharlotteIngeborgHarald KGodemineKay NilsenJulie StensethEmilieskHeidi BBBertyHallgrim BarlaupAnne Berit GrønbechDaffy EnglundReadninggirl20SolveigTorill Elisabeth Revheimtove NessLilleviMathias HyllestadMartinenStine_JErlendGladleserRune U. FurbergJan Erik  OlsenBeathe SolbergTanteMamieKarin  JensenTonje-Elisabeth StørkersenCarine OlsrødSteinar JøsokØystein LBerit RRandiCtina