Denne helgen har jeg HELT FRI og jeg er ferdig med både innkjøp og innpakking av julegaver så nå skal det bare nytes og dermed regner jeg med mye tid på soffaen med diverse bøker.
-Fortsetter som vanlig med ukas kapittel av Når livet setter seg i kroppen.
-Finn Skårderud har også skrevet et kapittel om det temaet i boken Sterk/ svak, så må lese det også.
-Ellers har jeg vært på biblioteket å lånt endel fagbøker. Tror jeg skal begynne på Flodhesten i dagligstuen først. En bok om medavhengighet og møtet med barnet i oss. Er spent på hvordan den er! Fikk store forhåpninger etter å ha lest et par sitater fra boka her inne.

Hva jeg skal lese av skjønnlitteratur har jeg ikke helt klart å bestemme meg enda. Har så mange som ligger å venter på som jeg har lyst å lese! ....Så kommer tilbake til det ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

De to første punktene er lest. Begynte så på Flodhestboka, uten å klare konsentrere meg.
Skjønnlitteraturen denne helga ble Skygge av Karin Alvtegen. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJenny