Jeg er på leting etter en juegave til en kamerat av meg (han er 32),og lurte på om noen her kan komme med noen gode tips til meg? Han leser mest krim,og han er veldig glad i bøker med noen gode "konspirasjonsteorier" i..Han er stor fan av bøkene til Tom Egeland om Bjørn Beltø,og har lest de fleste bøkene til Dan Brown.Er det noen som har noen bøker å tipse meg om i denne sjangeren? Setter stor pris på alle svar,da det ikke er så lenge igjen til jul og jeg må ha tak i denne julegaven snart!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Kråkejenta av Eriksson og Sundqvist . Første bok i en trilogi. Ligger som bestselger i Danmark.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen tips til kodekrim:
Arven fra Stonehenge
21/12
Shakespeares hemmelighet
Tempelriddernes arv

Jeg tror også at bøkene til Glenn Cooper er kodekrim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vil tipse deg om boka "Edderkoppen" av Terje Emberland og Bernt Roughtvedt. Dette var min bokomtale etter å ha lest den:

Facinerende bok, som framstår som en svært vellykket krysning mellom Knut Gribb og Da Vinci-koden i type krim.
Mange slags bokelskere vil like denne boka. De generelt bibliofile kan glede seg over mange virkelige personer og hendelser om er med eller som det refereres til. Knut Gribb-elskerne vil kjenne igjen miljøet fra 30-tallets Oslo, og måten å fortelle på. Og Da Vinci-koden har jo skapt en egen sjanger innen krim. Her er den vinklingen gjort på en troverdig måte - boken er skrevet av to historikere.

Boka ble gitt ut i 2011, men jeg ser at den fremdeles finnes i hyllene hos de fleste bokhandlere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vil tipse om Metallmyk av Asle Skredderberget. Krim satt til det norske finansmiljøet og våpenindustrien. Du kan lese mer om boken her hos Bokelskere.

Det kommer en ny bok om denne etterforskeren våren 2013 forresten, Metallmyk var den første boken om etterforskeren Milo.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den første boken jeg tenkte på er Den siste tempelridder. Spennende kodekrim i samme spor som Dan Brown.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Agnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin Eftevand