Vet ikke helt hva jeg skal mene om denne. Den var i alle fall rar nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Mulig jeg er rar, syntes den var glimrende :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selv om jeg syns boka var rar, er vel ikke du det selv om du likte den? Jeg sa heller ingenting om at jeg likte den eller ikke. Rar kan bety så mye, forresten... i min tolking av ordet ligger det en undring. Jeg er en stor beundrer av Tore Renberg, og denne boka var annerledes,

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den er grei, jeg er også fan av Renberg :) Her han han skrevet noe utenom det vanlige, det liker jeg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når man starter en ny diskusjon om ei bok så er det greit å ha noe å diskutere, så det hadde vært fint om du kan skrive litt om hvorfor du synes boka er litt rar.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den boka må man nesten lese sjøl, da den er noe utenom det vanlige, litt vanskelig å forklare hvorfor. Det synes iallefall jeg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beklager at jeg startet en "diskusjon" som egentlig ikke var en diskusjon, men heller en kommentar. Jeg bestilte boken via biblioteket og var ikke klar over hva den inneholdt før den kom hjem til meg. Ble overrasket over innholdet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannTorill RevheimReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneHanne Kvernmo RyeBjørn SturødPiippokattaElla_BCarine OlsrødVibeke