Fra isen. . .

En Mammut, er flash frosset i fast is for 10.000 år siden bringes til overflaten av et team av forskere. En sabotasje handling frigjør den gigantiske skapningen fra sin iskalde grav og avslører hemmeligheten.

Liket av en gammel kvinne, innhyllet i pels, glir ut av mammuten, hun var i magen. Men det er ikke kvinnen som fanger lagets oppmerksomhet ... det er objektet hun tviholder ... en enhet fra en avansert sivilisasjon.

Jakten på. Enheten er utilsiktet, og det tilkalles styrker som søker dens ødeleggelse. Den er nøkkelen til menneskehetens frelse og frihet fra den onde kraften som gjemmer seg bak forhenget, trekker i trådene og leder menneskeheten mot ødeleggelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye