Enda en god bok fra Hoem. Han skriver så bra og fengende at det var nesten vanskelig å legge den fra seg, Å begynne på en annen bok samtidig gikk ikke, jeg måtte bare konsentrere meg om denne.
Han skriver så varmt og nært om familien Bjørnson som er gjennom mange strabaser og vansker i den tiden "Faderen" virket som prest. Han fletter Bjørnstjerne så elegant inn der det er naturlig i fortellingen.
Peder "Faderen" Bjørnson forsvarer seg så godt han kan mot all den urett han mener har blitt begått mot han.
En velskrevet og god bok, rett og slett.
Har også skrevet dette som svar under en bokomtale, men siden kommentaren ikke vises skriver jeg det her slik at flere kanskje får lyst til å lese boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye