Utrolig bra krimdebut fra denne journalisten! Jeg leste ut boka på et døgn, og heldigvis var det trafikkaos hjem fra kurs i går. Da fikk jeg lest en time ekstra på bussen!

Temaet er tragisk, men dessverre veldig realistisk. Det finnes dessverre dårlige mennesker også blant de som vi stoler på og som skal passe på oss.

Boka beskriver veldig godt ettervirkningene etter slike hendelser boka skriver om, og vi får veldig godt innblikk i hvordan en familie rett og slett ødelegges etter et forskudd menneskes handlinger. Det er så realistisk og tett på, at jeg som far til to tenåringsjenter blir redd! Boka viser også at sosial status og stand ikke har noen betydning. Ressurssterke jenter endrer personlighet totalt i løpet av noen få korte måneder.

Boka var lett å lese, jeg likte språket veldig godt, god oppbygging av spenningsnivå. Boka tok tak i meg helt fra starten. Det å følge gjerningsmann og ofrene parallelt er et godt grep som virker fint på meg. Blir veldig frustrert underveis da mange ikke tror på at det er noe ondt i "gode" myndighetspersoner. Vi som lesere vet så mye mer enn personene i handlingen, og jeg kunne flere ganger tenkt meg å rope til dem! Heldigvis blir ofrene trodd etterhvert, og sannheten kommer for en dag, grusommere enn noen kunne tenkt seg.

Jeg ser veldig frem til de neste bøkene fra Yndestad. Etter denne krimdebuten har hun lagt lista veldig høyt, og jeg har store forventninger til de neste bøkene. Håper det ikke tar lang tid!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg leste ut boka på et døgn, og heldigvis var det trafikkaos hjem fra kurs i går. Da fikk jeg lest en time ekstra på bussen!

Fantastisk! Det er bare en ekte bokelsker og kollektivreisende som kan tenke sånn :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne Jensen