Hvor mange bøker man leser kommer ann på mange ulike ting, lesehastighet, lesestil, type bøker, lengde på bøkene og ikke minst hvor mye tid man bruker på bøker. For min del har jeg altfor mye tid og den bruker jeg ofte til å lese bøker og da blir det noen bøker i løpet av ett år.

Her er det plass for alle type lesere, det viktigste er at man koser seg med bøker :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ikke si at du har alt for mye tid, det er det ingen av oss som har..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Med tanke på din nåværende situasjon så kan jeg skjønne at du reagerer på det utsagnet ja. Og du har helt rett, man vet ikke hvor mye tid man har, men jeg lever fra dag til dag og jeg har mye tid iløpet av en dag. Blir det mer korrekt formulert? :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det handler om prioriteringer fra a-å. Å krype opp i sofaen med en god bok er luksus for oss her inne som elsker å lese bøker. Hvor mange bøker vi leser bør ikke være noe spørsmålet, men fornøyelsen av å avdekke bokens innhold. Alle bøkene treffer oss ikke like mye mens vi leser, men man må kanskje la den få gro etter at vi er ferdig med boken. Jeg er ikke den som klarer å lese litt om gangen. Når jeg leser ønsker jeg å bare bli oppslukt der og da uten å tenke på tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke uttal deg bastant om ting du ikke vet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, for bastante utsagn kan fort bli uheldige. Min mening var primært å mane til ettertanke rundt dette med tid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TrineBeate KristinMarianne  SkageNabodamaAkima MontgomeryIngeborg GIngeborgKirsten LundGro-Anita RoenAlice NordliHilde H HelsethNicolai Alexander StyveBjørg  FrøysaaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMads Leonard HolvikAnne Berit GrønbechsiljehusmorSynnøve H HoelTherese LierElisabeth SveeGro Anita MyrvangEster SEileen BørresenTrude JensenGjertrud JacobsenHeidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar Sand