Det var netopp det jeg håpet på at du skulle si!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er mange fine - og stilmessige svært forskjellige - omslag på hørespillene. Jeg var/er svært glad i det klassiske omslaget på "De dødes tjern" - blir ofte minnet på det når vi kjører forbi slike småtjern. Men dette omslaget finnes ikke på hørespillet som selges nå. Omslaget til "Døden ved vann" har mye av samme stemningen i seg.

"Likrøveren" og "Den tredje mann" er også eksempler på omslag jeg liker. Men like mye som å skryte av enkeltomslag vil jeg skryte av ideen med å la forfattere med mange titler få sin særegne stil, slik som Knut Gribb/Stein Riverton og Paul Cox.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalDemeterEli HagelundKirsten LundIngunn SBeathe SolbergLinda RastenHarald KLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiAHelena EHeidiAlice NordliJarmo LarsenGeir SundetEirik RøkkumHilde Merete GjessingEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågritaolineConnieHelge-Mikal HartvedtAliceInsaneMartinMads Leonard HolvikMarteSolHeidi HoltanLinda NyrudReadninggirl30TanteMamieVegardAnn EkerhovdRufsetufsaVibeke