Jeg er enig med de fleste andre her. Å lese på fritiden er noe jeg gjør for å kose meg og slappe av. Jeg setter ingen mål med at jeg skal lese så så mye osv. Da tror jeg at jeg hadde blitt stressa og at mye av kosen hadde blitt borte.
Ser for meg at med lesemål med f.eks. antall bøker så ville jeg valgt bøker utfra å nå målet og ikke utfra hva jeg vil lese. Det blir helt feil.
Synes derimot det er morsomt å føre lister over hvilke (og dermed hvor mange) bøker jeg leser hver mnd gjennom året.

Og må si jeg humrer litt for meg selv her da ordet "lesemål" blir markert som feilskriving. Må si meg enig!

Edit: Har likevel to mål. Å lese bøker fra bokhylla som jeg enda ikke har lest, samt å tenke igjennom bok kjøp istedet for å impuls-kjøpe bøker!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Et mål til:
Prøve å lese fler bøker jeg kan lære ting av ala faglitteratur innenfor temaer jeg interesserer meg for - ikke bare skjønnlitteratur!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F Tislevoll