Pocketbøker fra amazon er som regel billig (helt ned i et par pund, spes. for brukte), og utvalget er jo mye bedre enn eks. Narvesen og Ark Pocket. En annen fordel er at flere bøker har "look inside" funksjonen hvor man kan lese noen sider (ofte hele kapitler) i boka før man bestemmer seg. jeg har aldri bestilt flere enn to om gangen, så det er mulig man kan gå på en tollsmell om man bestiller fler, men hos www.play.com sender de i hvert fall hver bok hver for seg, selv om du bestiller mange på en gang, og uten at du trenger å betale frakt på nytt for hver pakke. Men jeg har ikke bestilt bøker derfra før, bare CD og DVD, så vet ikke hvordan utvalget er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Bøker er unntatt både toll og moms, så man kan kjøpe så mange man vil fra det store utland uten å få en overraskelse i posten fra Tollvesenet :) Tegneserier derimot er teknisk sett momsbelagt, men de fleste utenlandske nettbutikker setter bare "printed matter" evt. "books" på pakkene de sender. Men man kan teoretisk gå i fella om noen tar en stikkprøve, så langt har ikke det skjedd meg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHilde Vrangsagenqweeksilber