Selvsagt er det ofte salg på norli og lignende, men vet dere om et nettsted eller en butikk hvor bøker generelt selges veldig billig? Det å være ungdom uten mye inntekt er ikke alltid lett når man stadig ønsker seg flere og flere bøker. Mener hovedsaklig fiktivromaner, ikke sakprosa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 28 svar.

Pocketbøker fra amazon er som regel billig (helt ned i et par pund, spes. for brukte), og utvalget er jo mye bedre enn eks. Narvesen og Ark Pocket. En annen fordel er at flere bøker har "look inside" funksjonen hvor man kan lese noen sider (ofte hele kapitler) i boka før man bestemmer seg. jeg har aldri bestilt flere enn to om gangen, så det er mulig man kan gå på en tollsmell om man bestiller fler, men hos www.play.com sender de i hvert fall hver bok hver for seg, selv om du bestiller mange på en gang, og uten at du trenger å betale frakt på nytt for hver pakke. Men jeg har ikke bestilt bøker derfra før, bare CD og DVD, så vet ikke hvordan utvalget er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker er unntatt både toll og moms, så man kan kjøpe så mange man vil fra det store utland uten å få en overraskelse i posten fra Tollvesenet :) Tegneserier derimot er teknisk sett momsbelagt, men de fleste utenlandske nettbutikker setter bare "printed matter" evt. "books" på pakkene de sender. Men man kan teoretisk gå i fella om noen tar en stikkprøve, så langt har ikke det skjedd meg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tanum nettbokhandel har alltid salg hvor man kan kjøpe for tre priser. Jeg tror det er 59,100 og 150 kr. Men er ikke 100% sikker på at det er riktige priser så det bør sjekkes ut. Ellers er bruktbokhandlere fantastisk hvor man kan få bøker billig. Av og til kommer det salg på både nettbokhandlere og vanlige bokbutikker som er verdt å sjekke ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis det går greit med bøker på engelsk, så har man biit.no

Man kan ikke få opp bøker av ulike sjangere, man må søke etter titler selv eller se igjennom alle sidene med bøker de har, så litt tungvin søkefunksjon. Men de har greie priser, og grei service. Så en helt ok side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har funnet mye fint i bruktbutikker. F.eks. på Miljøhuset i Halden får du en bærepose full med bøker for 50 kr.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vil anbefale Halvdans bokhus i Drangedal for de som har anledning til å reise dit.Dette er brukte bøker for en billig penge.Det er et veldig koselig hus med ca 80 000 bøker,en opplevelse å komme dit.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For engelske bøker: TheBookDepository. Har som regel billigversjoner av alt, og klassikere i versjoner for 15 kroner og oppover. Og dra på bibliotekene i nærheten av der du bor når de selger ut bøker. Hvis du forhører deg og er først kan du fort få tak i det meste for et par kroner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og så er det en kjede som heter Boklageret. Har butikker i flere byer, bl. a. Moss, Sandnes, Kristiansand, Drammen og Moss. Ikke verdens største utvalg, men allikevel mer enn nok å velge mellom i forskjellige sjangre. 150 kr. for 3 pocket sist jeg var der. Har både pocket og innbundet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

De har i alle fall to utsalg i Oslo nå, samt et på Jessheim storsenter :)
Mye bra for en billig penge!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For ikkje så lenge sidan oppdaga eg at Aschehoug Netthandel har noko dei kallar Billigkroken. For eit par veker sidan bestilte eg:

  • Paul Auster: Usynlig og Illusjonenes bok ( den eine i paperback)
  • Ma Jian: BEIJING KOMA
  • Atiq Rahimi: Tålmodighetens stein
    Alt til den nette sum av kr 230,- inkl frakt.

Det må seiast at det tok tid, sjølv om dei reklamerte med to dagars leveringstid+ postgang. Men bøkene kom, og eg er fornøgd!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tipset:-) må prøves.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anbefaler bokhandelen på Norwegian Outlet i Vestby (Akershus) - jeg stakk innom en dag og ble der leeeenge....de har alt mulig, både blocbustere og helt ukjente bøker, til gode priser. Bøkene er samlet etter forlag og det synes jeg er gøy. De skal visst også starte opp i Oslo, iflg. Aftenposten.no. Blant nettbokhandler sverger også jeg til capris.no, der har jeg gjort noen gode kupp!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sjekk ut antikvariat.net - har kjøpt en del der...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sjekk ut boklageret i oslo!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spesielt den 5. Desember!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsker boklageret!
Hva skjer 5 desember?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fretex!!! Her i Drammen er det massevis av bøker til - var det 10 eller 20 pr stk? Og da er det bra bøker av kjente forfattere. Det er vel ikke alle Fretexutsalg som har bøker kanskje. Og i Kristiansand: Shal??? Hva het den brukthandelen?? ÆHm..., dere som bor der vet hvor. Brukthandelen ved brua--- eh: broa.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Går utifra at du mener Shalam. :) Det er en kjent brukbutikk i Kristiansand i alle fall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, som Karin Jensen sa også. Det var Shalam.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fyll en pose med bøker for 50 kr. på Shalam (helt riktig, rett ved broa)og på biblioteket her i Kristiansand. Bravo :) Er det rart jeg må kjøpe flere bokhyller!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg jobber i en bruktbutikk i Sarpsborg og vi sender ut til hele verden om det så er. Ellers handler jeg endel selv på capris.no fordi jeg kan få svenske bøker der, noe på QXL og mye på eBay.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jeg finner en del på ebay men frakten blir så dyr på det jeg vil ha :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siste eksempel på billigere på eBay for meg var 'The Book of the Alchemist'. Jeg så den på tilbud på cdon, de skulle ha kr 139 innb på norsk, bestillte den i steden på eng i pocket fra England og betalte porto inkludert kr 35.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lagt min elsk på capris.no. Finner mye billige bøker der og synes de ligger et hakk under andre i pris til vanlig også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som sakt hvis du leser engelsk er det play.com (der handler jeg kjempe masse :) )

ellers er det også bookdepository.co.uk men du burde sjekke prisene, for variere hvor de er billigst på helt samme boka :)

Men bra du startet emne.. Har tenkt på det samme :) Om det kanskje finns andre :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, Haugen bok er generelt billigere enn bokhandlere, og de har ofte store tilbud - da er det virkelig billig. Ellers er det jo Amazone dersom du leser engelsk (eller fransk på Amazone.fr). Alle disse er nett- bokhandlere. På Amazone er det også muligheter til å kjøpe brukte bøker veldig billig. Gå på nettet og søk, - og lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

finn og qxl har jo en del bøker, som regel til overkommelige priser hvis du er intr i brukt. Nytt vet jeg ikke om så mange billige alternativer. Hender at CDON.COM har billige bøker. Ellers har du jo engelske nettsteder som feks bookdepository.co.uk som også sender fraktfritt. Der er bøkene mye billigere enn i Norge hvertfall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

CDON har en del ganske rimelige pocketbøker, spesielt på engelsk. Kjøpte 5 klassikere på engelsk i pocketversjon der for rundt hundrelappen for ikke så lenge siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalle