Helt enig. Det er kanskje noe av det jeg er mindre fornøyd med etter at "den nye profilen" ble lansert. Bokomtalene burde "tre sterkere frem" i skermbildet. Det er jo det som er det mest "pirrende" når du logger deg inn: "Noen nye, spennende bøker å lese om?"

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Enig!

  • Bokomtalene burde komme tydeligere frem; det er jo nettopp slike omtaler mange av oss er ute etter. En idé: Når vi klikker på ”Diskusjoner”, får vi opp: ”Oversikt”, ”Som strøm” og ”Beste innlegg”. Kunne ”Bokomtaler” komme inn som egen kategori her. Det hadde vært en flott forbedring!

  • Alle innlegg burde være med i konkurransen om ”Beste innlegg” – det er jo innlegg som får litt ekstra oppmerksomhet. Jeg gjør ofte som Ellen, klikker på ”Beste innlegg” for å få et raskt overblikk. Har f.eks. funnet gode dikt på denne måten. Jeg ikke fått med meg at det nå bare er diskusjonsinnleggene som er med i denne uhøytidelige konkurransen. Takk for opplysningen, gretemor!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har nok erfart dette, ved å være en ivrig sitatskriver.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Godt vi har deg, du er veldig observant.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk til deg. Det forteller vel kanskje at jeg tilbringer litt vel mye tid her inne. Bøker og bokelskere.no tar mye del i livet, men fremfor alt av det gode.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ingen gjør noe galt ved å tilbringe tiden sin her. Har lært mye den tiden jeg har vært her. Fått mange tips om gode bøker som jeg ellers hadde gått glipp av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mente det kanksje ikke fullt så bokstavelig, og for all del, jeg er et mye rikere menneske etter at jeg fant denne nettsiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenKjell F TislevollSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaWencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst Stenerud