Nei, dette var ikke det jeg forventet, men det er hovedsaklig fordi jeg personlig ventet meg en mer direkte rolle fra hovedpersonen selv: Shin Dong-hyuk. Men bortsett fra det, skildrer forfatteren Shins første steg fra reiret der han ble født og oppvokst og følger hans reise ut i det fri.

Boken er interresant, men har noe innhold som kanskje passer bedre inn i historiebøkene enn i en bok som dette. Men Shins historie er vel det man trygt kan si, fortjener en plass i de moderne historiebøkene, så i den forstand er det kanskje så "rævgale" med en kort innføring om det som, som oftest skyr verdens kameralinser og trykksverte medier om Nord- Korea.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag