Jeg er målløs over hvor dyktig Tore Renberg er til å skrive. Det er ut i fingerspissene velformulert og bra, setningene og replikken treffer virkelig spikeren på hodet. Handlingen er knallbra, ikke så veldig forutsigbar, og med en merkbar spenning. Jeg simpelthen elsker denne boka, og anbefaler den til alle,- tror den vil lære oss en del, den lærte i hvert fall meg noe!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 5 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg er inponert over hva Renberg har fått til. Mannen som elsket yngve er en av mine STORE favoritter. Jeg venter på flere bøker om den noe forvirrede Jarle :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig!! Det fins tre andre bøker om Jarle Klepp, "Charlotte Isabel Hansen" (filmen heter "Jeg reiser alene"), "Kompani Orheim" (filmen har samme tittel) og "Dette er mine siste dager". Alle sammen hvor Jarle er på ulike ståsteder i livet! Gleder meg til å lese de andre bøkene... angrer på at jeg ikke tok Tore Renberg som tema på særemne..haha!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest alle og ELSKER de :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åja, såpass :) Så herlig, da! Gleder meg enda mer nå....!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LilleviMathiasPiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva